Thuisverpleging

Just another SeoBureau site

By - admin

Automatische defibrillators (AED’s)

AED-eenheden worden wereldwijd in ziekenhuizen gebruikt en ze besparen ontelbare levens elk jaar. Helaas zijn niet alle ziekenhuisomgevingen goed verlicht, wat betekent dat een AED niet zo effectief kan presteren zoals het moet wanneer een hartstilstand gebeurt. Dit kan het onmogelijk maken voor een AED om zelfs maar in te schakelen en het leven van een patiënt te redden die het het meest nodig heeft. Gelukkig is er een andere optie die er is in de vorm van een automatische defibrillator.

Automatische defibrillators (AED’s)

Automatische defibrillators (AED’s) werken net als traditionele defibrillatoren. Ze worden door mensen in hartstilstand gebruikt, die niet reageren op borstcompressies van een geautomatiseerde machine of vanwege een andere reden. Er zijn veel verschillende soorten defibrillatoren die beschikbaar zijn om te kopen, maar de meest voorkomende is het soort dat u in het VK kunt vinden. De twee populairsten zijn de AED -eenheden gemaakt door BWE en Cardiac Science.

Deze defibrillatoren zien er net als elk ander elektrisch item, inclusief televisies, koelkasten en airconditioners. Je kunt ze zelfs online kopen als je geen toegang hebt tot een apotheek in je omgeving. Het neemt geen speciale vaardigheden om deze machines te bedienen. Het kost echter wel wat meer kennis om de beste te kiezen om voor je eigen huis te kopen.

Het eerste dat u moet doen, is bepalen welk type steun u nodig heeft. Uw keuze zal grotendeels afhangen van waar u woont, omdat elk gebied de defibrillatoren van de grootte vereist. De grootte van het apparaat zal ook afhangen van hoeveel mensen u van plan bent om in het apparaat te blijven. Als u bijvoorbeeld de defibrillator in een huis met meer dan één persoon plaatst, hebt u een grotere eenheid nodig die kan worden geschikt voor ten minste twee personen.

Zorg er vervolgens voor dat u overweegt hoeveel u wilt uitgeven wanneer u een defibrillator koopt. De prijs is direct gerelateerd aan de functies die op het apparaat worden aangeboden, dus zorg ervoor dat u alles zorgvuldig overkijkt voordat u beslist. U kunt een eenheid vinden voor slechts $ 150, maar er zijn functies opgenomen die enkele honderden dollars kunnen kosten meer.

AED-eenheden hebben geholpen duizenden levens te redden, omdat ze voor het eerst werden geïntroduceerd in ziekenhuizen. Als u of een lid van uw gezin een hartaanval heeft, krijgt u vandaag een defibrillator en geef jezelf gemoedsrust. Alleen omdat de persoon geen hartaanval heeft, betekent niet dat hun leven automatisch veilig is. Hartaanvallen kunnen fataal zijn en met een defibrillator kan een persoon een normaal hartritme herwinnen. Koop vandaag een defibrillator en begin de controle over je leven te nemen. AED kopen? Kijk dan eens bij  aedmaster.nl